Hungarian (informal)
Referenciák Nyomtatás

Ajánljuk azért, mert precízek, lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Nagyon segítőkészek mindenben, megbízhatóak. Munkájukat minden esetben maradéktalanul elvégzik a megbeszélt határidőre, vagy még előbb. Magas szakmai tudás jellemzi őket. A jogi keretek között kihozzák a maximumot. A cégünk 5 éves fennállása óta segítik munkánkat. Munkájukkal jelentősen hozzájárultak vállalkozásunk sikerességéhez.

Vörös Gábor
Eurovör Építő Kft.


„Lassan 9 éve dolgozunk együtt, ez lehet, hogy házasságból sok lenne, de a közös munkában fel se tűnt, hogy ennyi idő eltelt. Sorolhatnám az iroda erényeit, de nem kenyerem nagy szavakat használni, dicséretet végkép nem, mert számomra a jól elvégzett munka a természetes, amiért nem jár külön dicséret. Legyen annyi elég, hogy 9 év alatt, rendbe tartották a dolgaimat, nem csak az én, hanem a különböző szervek megelégedésére is. Képviseltek minket, ahol lehetett és harcoltak értünk, ahol kellett. Amióta a környezetvédelmi termékdíj létezik, azóta a mi cégünk, fizeti és átvállalja másoktól is, ez és a szabályok és értelmezések állandó, néha naponkénti változtatása, egész vicces helyzeteket szült (bár nevetni nem mindig volt kedvünk), de ők nem őrültek meg, nem küldtek máshoz, hanem szó nélkül megcsinálták, a havi és negyedéves termékdíj bevallásaimat, amivel más könyvelő, messziről elutasított volna."

Novák Endre
KANIZSA PACK


Több mint tíz éve segíti munkánkat Soós Krisztina és Soós Miklós. Ezidő alatt mindig mindent határidőre megkaptunk adatszolgáltatásuk munkavégzésük precíz és pontos. Érdekeinket a legnagyobb mértékben képviselik, nekünk "csak" a szakmai munkánkra kell koncentrálni. Továbbra is számítunk munkájukra ami nagy segítség cégünknek.

Zóka Gyula
TVF Stúdió Kft.

 

Elérhetőségek

Prosperus Consulting
Gazdasági Szaktanácsadó Kft.

8900 Zalaegerszeg, Gyümölcsös u. 2.
Telefon: +3670/3126100

Hirdetés

 

Honlapkészítés, webáruház készítés, CMS rendszerek fejlesztése